Varumärken

Vi vill erbjuda ett brett sortiment av hög kvalitet, och vi samarbetar med noggrant utvalda och väl etablerade varumärken och leverantörer. Vill du ha hjälp att hitta rätt produkt? Kontakta oss på Väggmaterial så hjälper vi dig vidare.

En produktserie för proffs innehållande b.l.a. tejp-hörnskydd och färdigblandat spackel.

Ett brett sortiment av Glasfiberväv, Armeringduk samt skyddspapp av bästa kvalitet.

Embo erbjuder en bredd av måleripenslar och tillbehör såväl för den professionella hantverkaren som gör-det-självaren.

Vårt sortiment består av naturliga tjärprodukter utan tillsatser, alla noggrant framtagna och utvalda i samarbete med yrkesmålare. Tillverkade enligt gamla traditioner för att skydda såväl äldre som moderna byggnader mot väder och vind – vackert och hållbart – för framtiden.

Automatiska och innovativa spackelverktyg för professionella hantverkare. Med spackelverktyg från Columbia Tools färdigställer du arbetet på rekordtid samtidigt som du uppnår samma perfekta slutresultat varje gång.

Självhäftande, vattenaktiverat hörnskydd som ger raka och snygga hörn.

Tillverkar kvalitetsprodukter, så som pappersklädda metallhörnskydd, Easy Sand pulverspackel och Joint Tape mm.

Tesa är en av världens ledande tillverkare av tejp och har mer än 125 års erfarenhet inom tejpteknologi. Tesa tillverkar självhäftande lösningar till allt från maskering- och skyddstejper till tätningslösningar.

Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation.

Polyfilla har ett mycket brett produktsortiment. Huvuddelen av utbudet består av fyllmedel och spackel för väggar, innertak och trä. Sortimentet innehåller dessutom problemlösande grundfärger och borttagningsmedel för färg och tapeter.

Världsledande tillverkare av snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlim.

Dalapro har ett brett sortiment av spackel av hög kvalitet som används av proffsmålare i hela Europa.

Leif Arvidsson AB levererar fogmassor och byggmaterial som ofta har anknytning till fönster och dörrar.

Plåt- och Takfärger som kvalitéts- och miljömässigt svarar mot tidens krav.

Papperslätt hörnskydd med plastkärna, Ger raka och snygga gipshörn. Sätts i spackel.

Hörnskydd på rulle för ytter- och innerhörn som sätts i spackel.

L'outil Parfait erbjuder effektiva och ergonomiska spackelverktyg för att bemöta hantverkarens behov.

Stanley står för ett av marknadens bredaste sortiment av verktyg, maskiner. mätutrustning, instrument liksom förvaring och skydds-utrustning för bygg- och anläggningsindustrin.

Tecca skapar framtidens innovativa lösningar för hållbart byggande med fokus på tätskiktslösningar för Tak, Vägg, Golv och Grund.

Slittåliga handskar för alla tillfällen! För grovt arbete, sport och mycket mer. Soft Touch är experter på skydd och arbetshandskar.

CRC Industries är världsledande inom produktion av kemiska specialprodukter för underhåll och professionella reparationer och gör-det-själv.

T-Emballage erbjuder lösningar inom förpackning, emballage och logistik — från idé till färdig lösning.

Experter inom plastemballage - påsar, säckar, bärkassar och byggfolie.